شرکت مهرآب تصفیه  (سهامی خاص)

.​Mehr Ab Tasfieh Private Held Co

ورود به بخش همکاران

فا / EN

​EN    /    فا

​خدمات شرکت : 

    طراحی و ساخت (EPC)
​​​​​​​ تصفیه خانه های ​​​​​​​آب و فاضلاب

قرارداد EPC مخفف  Engineering, Procurement and Construction به معنی مهندسی، تدارک و ساخت، یکی از انواع جدید قراردادها است که در آن شرکت پیمانکار (پیمانکار EPC)، مسئولیت مهندسی، تدارک و تامین کلیه تجهیزات و ساخت پروژه را تماما بر عهده گرفته و انجام می­دهد.
به این ترتیب پیمانکار ابتدا با تدوین برنامه زمان­بندی، بسته­ های کاری را در" فاز مهندسی" تهیه نموده و مصالح و تجهیزات را در" فاز تدارکات" تخصیص داده و در"فاز ساخت" عملیات پروژه را مطابق با آنان پیش می­برد.
 باید اضافه کرد که در سایر انواع قراردادهایی که تا پیش از این در پروژه ­های بزرگ عمرانی و صنعتی استفاده می‌شدند، علاوه بر وجود عوامل کارفرما و پیمانکار، عامل دیگری نیز به نام مشاور (در مجموع سه عاملی) وجود داشت که مسئولیت نظارت در اجرای پروژه را برعهده می‌گرفت. در این حالت به دلیل عدم هم­پوشانی فرآیند طراحی و ساخت از سوی پیمانکار و مشاور و در پاره­ای از موارد نیاز به اصلاح کار در حین اجرا، سبب اتلاف زمان و هزینه ­های کلی پروژه می‌شد.
در نتیجه برای رفع این اخلال، نیاز به حذف عامل مشاور و افزایش بهره­ گیری از توان خود پیمانکار افزایش پیدا کرده و در قرارداد EPC با دو عاملی شدن فرآیند کار (کارفرما- پیمانکار)، کارفرما تنها با یک "منبع واحد مسئولیت" سر و کار دارد. بدین ­ترتیب،  مسئولیت و ریسک کارفرما به حداقل رسیده و زمان و هزینه ­های طراحی و ساخت پروژه کاهش چشمگیری می­یابد.​​​​​​​

تامین مالی (سرمایه گذاری) طراحی،ساخت و بهره برداری از تاسیسات آب و فاضلاب
​​​​​​​به روشهای(BOT) ، (BOO) و بیع متقابل

قرارداد ساخت، بهره‌برداری و واگذاری (BOT) گونه‌ای از قرارداد اقتصادی است که معمولاً بین دولت‌ها و سازمان‌های متولی اقتصاد از یک طرف و شرکت‌های بخش خصوصی از طرف دیگر منعقد می‌گردد.
در این نوع قرارداد، شرکت بخش خصوصی متعهد می‌شود که سرمایه‌گذاری لازم برای انجام یک پروژه (معمولاً بزرگ و زیرساختی) را انجام داده، سپس به مدت محدودی از آن در عوض سرمایه‌گذاری انجام داده بهره‌برداری نماید، و در نهایت آن را به شکل کامل و فعال به طرف مقابل (معمولاً دولت) تحویل دهد.
قرارداد احداث + بهره‌برداری + انتقال یکی از جدیدترین قراردادهای تأمین مالی می‌باشد که از اوایل دهه ۱۹۸۰ یعنی هنگامی که دولت ترکیه اعطای امتیاز چند نیروگاه را به مناقصه گذاشت به رسانه‌های مالی راه یافت. استفاده از این تکنیک به ویژه در مورد تأسیسات زیربنایی بتدریج توسعه یافت. بطوریکه هم‌اکنون این روش در کشورهای در حال توسعه مقبولیت زیادی یافته‌است. در این روش ساخت و بهره‌برداری پروژه به مدت معینی توسط شرکتی که اصطلاحاً شرکت پروژه نام می‌گیرد انجام می‌شود و انتقال پروژه به کارفرما پس از طی مدت معینی و بعد از تحصیل درآمد لازم تحقق می‌یابد.
قابل ذکر است که کارفرما بازپرداخت هیچ وامی را از طرف سرمایه‌گذاران یا متولیان پروژه تضمین نمی‌کند و با توجه به اینکه سرمایه‌گذاری مستقیم از بودجه دولتی نیز نمی‌باشد، فشار ناشی از استقراض کاهش می‌یابد و علاوه بر آن ریسک‌های مربوط به ساخت و تکنولوژی‌های جدید به‌کاربرده شده نیز به بخش خصوصی انتقال داده می‌شود. همچنین دولت یا کارفرما علاوه بر موارد فوق هم در زمان ساخت پروژه و هم در زمان بهره‌برداری پروژه توسط شرکت خصوصی منافع بسیاری از تجربه‌های بخش خصوصی بدست می‌آورد.
بنابراین B.O.T در واقع یک روش مستقل قراردادهای اجرائی نیست بلکه بیشتر روشی برای تأمین مالی پروژه است.
محبوبیت فزاینده این تیپ پروژه‌ها به دو دلیل است: ۱ - کمبود سرمایه‌های دولتی ۲ – تفکر اعمال مدیریت بهینه تر توسط بخش خصوصی.​​​​​​​

تامین مالی (فاینانس) و احداث شبکه توزیع، شبکه جمع آوری، انتقال و احداث        تلمبه خانه های آب و فاضلاب

شبکه جمع آوری فاضلاب یک زیرساختی می باشدکه فاضلاب (اعم از انسانی و شهری و …) و رواناب های سطحی را از طریق مجراها منتقل می کند. شبکه جمع آوری فاضلاب شامل اجزای مختلفی مانند لوله های انتقال، منهول (آدم روها)، ایستگاه پمپاژ و … می باشد. این شبکه به تصفیه خانه های فاضلاب و یا محل تخلیه فاضلاب منتهی می شوند.​​​​​​​تولید فاضلاب های شهری یکی از مهمترین عوامل آلودگی محیط زیست می باشد، به همین دلیل انتقال آن به محیطی خارج از شهر و محل تولید و همچنین تصفیه آن راهکار خوبی در جهت حفاظت از محیط زیست قلمداد می شود.
انواع شبکه جمع آوری فاضلاب
شبکه های فاضلاب را از چند جنبه می توان دسته بندی نمود که در زیر مختصری از آن ها را شرح داده ایم.
۱- شبکه های مجزا و مرکب
۲- شبکه های متعارف و غیر متعارف

تُلُمبه‌خانه ساختمانی است که تلمبه‌های آب یا دیگر مایعات و تجهیزات وابسته به آنها در آن قرار می‌گیرد. تلمبه‌خانه در محلی ساخته می‌شود که نیاز به انتقال حجم زیادی آب از یک نقطه به نقطه دیگر وجود دارد.
از تلمبه‌خانه‌ها برای تأمین آب برای کانال‌ها، زهکشی زمین‌های پست، بردن فاضلاب به تصفیه‌خانه‌ها و غیره استفاده می‌شود.​​​​​​​

تهیه و فروش تجهیزات تصفیه خانه های آب وفاضلاب از شرکت های                    اروپایی

شرکت مهر آب تصفیه به عنوان یکی از اصلی ترین فروشندگان و وارد کنندگان تجهیزات تصفیه خانه های آب و فاضلاب شناخته می شود. واردات تجهیزات تماما از شرکت های معتبر اروپایی بوده است و تمامی مراحل از تهیه تا نصب و پشتیبانی بر عهده شرکت می باشد . چند نمونه از تجهیزات وارداتی در ذیل آمده است : 

- هایپرکلاسیک
- بلوئر
- دستگاه آبگیر لجن
- دیزل ژنراتور
-دکانتر
​​​​​​​و دیگر تجهیزات مورد استفاده در تاسیسات آب و فاضلاب

بهره برداری

دستورالعمل بهره برداری از تصفیه خانه فاضلاب یا بهره برداری از پکیج تصفیه فاضلاب شامل کلیه روش ها ، دستورالعمل ها و نکاتی است که به منظور تعمیر ، نگهداری ، اپراتوری ، راهبری و بهره برداری از سیستم های تصفیه فاضلاب مورد استفاده قرار می گیرد.
​​​​​​​بهره برداری مناسب و صحیح می تواند بازدهی سیستم های تصفیه آب و فاضلاب را افزایش دهد و از طرف دیگر موجب بهینه سازی هزینه های بهره برداری شود.

آشنایی با عملکرد واحدهای مختلف تصفیه خانه فاضلاب جهت بهره برداری صحیح

واحد های مختلف تصفیه فاضلاب با توجه به نوع فاضلاب ورودی به تصفیه خانه مانند فاضلاب بهداشتی ، بیمارستانی و صنعتی و پیرو آن فرایندها و روش های انتخاب شده جهت تصفیه مشخص می شوند. هر چقدر تعداد و پیچیدگی های این واحد ها بیشتر باشد بهره برداری از تصفیه خانه فاضلاب تخصصی تر می باشد. در اینجا به متداول ترین آن ها اشاره می کنیم :

آشغالگیری: معمولا اولین واحد در یک تصفیه خانه فاضلاب است.
ته نشینی اولیه : جهت حذف مواد معلق که امکان ته نشینی ثقلی آنها وجود دارد مورد استفاده قرار می گیرد.
چربی گیری : جهت حذف چربی مورد استفاده قرار میگیرد و از چربی گیر ثقلی ساده تا انواع فرایند های پیشرفته مانند DAF را شامل می شود.
متعادلساز و ایستگاه پمپاژ فاضلاب : جهت متعادلسازی و پمپاژ فاضلاب ورودی به تصفیه خانه مورد بهره برداری قرار می گیرد.
هوادهی لجن فعال : توسط هواده های سطحی یا عمقی فاضلاب هوادهی شده و شرایط رشد میکروارگانیسم های هوازی فراهم می گردد.
ته نشینی بیولوژیکی : در این واحد لجن فعال به صورت ثقلی ته نشین می گردد و از فاضلاب جدا می شود.
واحد غشایی MBR : در فرایندهای غشایی فاضلاب با عبور از غشاء یا ممبران نیمه تراوا تصفیه می شود. بهره برداری تصفیه خانه ها با روش غشایی نیاز به تخصص بالایی دارد.
ضدعفونی : در این واحد به وسیله روش های مختلف گندزدایی فاضلاب ضدعفونی می شود.
واحد پمپاژ : در بخش های مختلف تصفیه خانه مثلا قبل از فیلترهای تحت فشار جهت پمپاژ فاضلاب با دبی و فشار مشخص مورد استفاده و بهره برداری قرار می گیرد.
واحد فیلتراسیون و غشایی : فیلتراسیون می تواند شامل فیلتر شنی ، فیلتر کربنی ، میکرو فیلتر و اولترافیلتر باشد. فیلترهای شنی و کربنی ممکن است به صورت ثقلی یا تحت فشار طراحی و مورد بهره برداری قرار گیرند. روش های غشایی شامل روش های اسمز معکوس RO و نانوفیلتراسیون NF می باشد.
واحد فیزیکی شیمیایی : در این فرایند اضافه نمودن مواد شیمیایی به فاضلاب و پساب موجب انعقاد ، لخته سازی و ترسیب آلاینده های فاضلاب شده وسپس این آلاینده ها در واحد ته نشینی شیمیایی ته نشین می گردد.
 ​​​​​​​

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش